Yassine B realiseert behang- en schilderwerken voor particulieren, bedrijven, winkels of industriële organisaties en besteedt een uiterste zorg aan al zijn uitvoeringen. Voor aanvang maakt Yassine B muren en ondergronden schilder- en behangklaar, en bedekt zowel vloeren als meubels om een totale bescherming van uw interieur te garanderen. Yassine B houdt rekening met lichtpunten en werkt alles af in perfect strakke belijningen. Voor elk schilderwerk maakt Yassine B enkel gebruik van kwalitatieve producten en materialen voor een perfect resultaat. Vliesbehang – een vorm van fijn glasvezelbehang – is tegenwoordig erg in trek want het voorkomt barsten en oneffenheden. Yassine B biedt u een prachtig esthetisch resultaat met zuiver egaal oppervlak dat onbeperkt te combineren is met kleur.

Ten slotte levert Yassine B ook het luxueuze textielbehang van o.a. Arte, Hooked on Walls, Eijffinger en Dekens. Een ruim aanbod van diverse prints, motieven en kleuren laat een eindeloze waaier aan mogelijkheden toe voor zowel klassieke als moderne interieurs.

Laat uw inspiratie de vrije loop en twijfel niet om contact op te nemen met Yassine B, wij zoeken graag voor u een decor met een geschikt decorum.


Terug